Своеобразие преподавания английского языка в условиях среднего профессионального образования.

Презентация:



Advertisements
Похожие презентации
Технология подготовки и проведения интегрированного урока по английскому языку Презентация преподавателя английского языка ГБПОУ МО СтАМТ им. А.Т. Туманова.
Advertisements

TRADITIONAL ENGLISH MEAL. WORD-BOX tomato, cucumber, orange, cornflakes, cheese, milk, apple juice, sugar, butter, ham, eggs, coke, tea, bananas, coffee,
HELLO ! to be happy ?????? to be happy Health?????
Интерактивный кроссворд Fruits and Vegetables Автор: Бодрова Инна Викторовна, учитель английского языка МАОУ Гимназия 1 г. Балаково Саратовской области.
Traditional English dishes have had competition from other dishes over the years. Despite this, if you visit England, you can still be served up the traditional.
German cuisine. German cuisine Germany is famous not only for its good quality of cars, but also the unusual cuisine.
Turkey for Thanksgiving Family Dinner. Checking the Recipe Most families eat turkey on Thanksgiving. Most families eat turkey on Thanksgiving. There are.
Snack unit includes a fork and knife. It is served with cold meals and snacks, as well as some hot dishes (pancakes, scrambled eggs). Knife length is.
МБОУ СОШ 6 с.Миндяк МР Учалинский район РБ Food for life 6 класс УМК Happy English.ru Выполнил учитель английского языка Гусева Юлия Николаевна 2013.
NATIONAL FOOD AND DRINK. FAST FOOD Fast Food restaurants and cafes are very popular all over the world. But they arent like ordinary restaurants. There.
Hungarian Cuisine Vepruk Nastya 10-A. Hungarian cuisine Traditional Hungarian dishes are primarily based on meats, seasonal vegetables, fruits, fresh.
Презентация к уроку (английский язык) по теме: English and American food and meals.
ПРЕЗЕНТАЦИЯ по английскому языку на тему: «ENGLISH MEALS» Выполнила учитель английского языка Апраксина Л.А. МОУ лицей 10 г. Волгоград 2015 г.
Christmas meal in England! The work is done by Boyeva Yulya.
Multiples Michael Marchenko. Definition In mathematics, a multiple is the product of any quantity and an integer. in other words, for the quantities a.
English cooking is heavy, substantial and plain. The usual meals in England are: breakfast, lunch or dinner, afternoon tea, high tea or supper.
Невмержицький Владислав Миколайович 6(10)-А клас.
The Amazing World of Idioms Olga Pavlovskaya 9B Scientific Manager: I.V.Zubrilina.
There is a good proverb that I like very much: We eat to live, but do not live to eat. I think this is true because food is something that we need to stay.
Breakfast Lunch Tea Dinner Supper Breakfast bacon tomatoes mushrooms Eggs Sausage tea coffee marmalade sandwich.
Транксрипт:

Своеобразие преподавания английского языка в условиях среднего профессионального образования

Профессионально-ориентированное обучение английскому языку Профессионально- ориентированное обучение английскому языку (ESP) направление, возникшее в 60-х годах 20 века за рубежом и получившее дальнейшее развитие в 90-х годах в России.

Тема урока: «Salads» What is salad? Salad is a mixture of cold foods, usually including vegetables and/or fruits, often with a dressing, sometime nuts Salad is a mixture of cold foods, usually including vegetables and/or fruits, often with a dressing, sometime nuts Salad is often served as an appetizer before a large meal. Salad is often served as an appetizer before a large meal.

In what way salads can be served? Salad as an appetizer Salad as an entree Salad as a side dish Salad as a dessert

SOUPS CLEAR SOUPS THICK SOUPS BOULLION CONSOMME PUREE BUICQUE CREAM SOUPS Тема урока: Types of soups

Тема урока: Different types of food catering establishments. Types of catering establishments are Full-service restaurants Full-service restaurants Fast-food restaurants Fast-food restaurants Bars (pubs) Bars (pubs) Cafes Cafes

Full-service restaurant A cafe A bar Fast-food restaurant

roof bonnet bumper wheel headlights tire door door handle windscreen Тема урока: «Car body»

Литература: 1. Учебники и учебные пособия: Агабекян «Английский язык для обслуживающего персонала» Ростов-на-Дону, 2010 г. Издательство «Феникс» Голубев А.П. «Английский язык (для среднего профессионального образования) М., 2012 г. Издательство « Академии». Щербакова Н.И., Звенигородская Н.С. «Английский язык для специалистов сферы общественного питания», М., Издательство «Академия» Highly Recommended (English for the hotel and catering industry) Издательство Oxford University Press Гончарова Т.А. «Английский язык для гостиничного бизнеса» М.,2010. Издательство «Академия» Рыжков В.Д. «Английский язык в бытовых и деловых ситуациях» Ростов – на - Дону, Издательство «Феникс» Пушнова П.М. «Английский язык для пищевых ВУЗов и колледжей». М., Чичерова «Английский язык в деловых и бытовых ситуациях» Ростов-на-Дону, Издательство «Феникс»